Filtru căutare: Harghita

CSENGO COOPERATIVA AGRICOLĂ

Adresa

Str. Mihaileni, nr. 7

header image

Rețete - Pișcoturi cu iaurt / Receptek - Joghurtos piskóta

Ultimul moment al oricărei mese bune este desertul: această specialitate pe bază de iaurt combină esența fructelor cu laptele, fiind totodată foarte ușoară. Ingrediente: iaurt de fructe fructe 8 ouă 8 linguri de zahăr 8 linguri de făină albă 1/2 plic de praf de copt 5-6 cubuleți de ciocolată de menaj sare smântână pentru gătit 10 dkg de unt 75 g de cacao pudră zahăr brun Mod de preparare: Tăiem pișcoturile în bucăți mici, le punem într-o ceașcă, adaugăm bucăți de fructe, și turnăm iaurt de fructe în ceașcă.Topim ciocolata peste apă în fierbere, și-l amestecăm cu puțin unt Keresztúri, smântână pentru gătit, o lingură de cacao pudră și zahăr brun. Turnăm sosul peste desert.Putem decora preparatul cu frișcă, pișcoturi și fructe. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Minden jó étkezés utolsó mozzanata a desszert: ez a joghurt-alapú különlegesség egyszerre gyümölcsös, tejes és fenségesen könnyed. Hozzávalók: Szépvízi gyümölcsjoghurt gyümölcsök 8 tojás 8 ek cukor 8 ek liszt fél tasak sütőpor 5-6 kocka főzőcsokoládé csipetnyi só főzőtejszín 10 dkh Szépvízi vaj 75 g kakaó barnacukor Elkészítése: A piskótát kisebb darabokra vágjuk, csészébe tesszük, gyümölcsöt teszünk rá, és leöntjük gyümölcsjoghurttal.Forró gőz fölött főzőcsokoládét olvasztunk, kevés vajjal, főzőtejszínnel, egy evőkanálnyi kakaóval és barnacukorral, ezzel leöntjük a desszertet.Díszíthetjük teszínhabbal, babapiskótával és gyümölcsökkel.